Brun oksemørbradenpå alle sider på en tør og hed pande. Smelt smør og olie på en pande. Nyder stadig min ferie på Fanø i Sønderho, især nyder jeg alle de lækre råvarer vi fortærer hver dag
Krydr mørbraden med salt og peber, og brun den på en varm pande. Så skal det fejres, at vi er på vej ud af det gamle år og ind i det nye, og som alle ved, bliver det gjort bedste med lækker mad
Forrige weekend havde vi gæster til det lækreste frokostbord, hvor steak-sandwich med langtidstilberedt flankesteak (og lidt oksemørbrad) sammen med en omgang lækre salater var på menuen
Har du valgt en god, mør oksemørbrad, er det også noget sværere at ødelægge den, heldigvis. Smelt nu godt med smør på en pande, fuld varme, og vent til smøret bobler
op i flere dele så den kan være på din pande. Og der er masser af smør i… Jeg har tit kigget på gode udskæringer af kød, så som oksemørbrad som vi fik nytårsaften, og valgt det fra, fordi jeg synes det var for dyrt
Brun det rigtig hårdt af på en pande med lidt smør. Knud på eller et par poselukkere. Varm den samme pande, som du bruge tidligere, til den ikke kan blive varmere