Langtidsstegt oksespidsbryst i rømertopf Imens blev vores aftensmad langsomt tilberedt i den rømertopf som vi stillede i ovnen ved middagstidBetina Wessberg
Oksespidsbryst sous vide med rosenkål, rødebedechips, brændte løg og peberrodssneForberedelsestid. Ingredienser til oksespidsbryst. Tilberedningstid. Opskrift på oksespidsbryst. Ubegribelig lang tidFoodplanner
braiseret oksespidsbryst, kartoffel/selleri mos,spidskål og sauce espanyol En lækker gæste ret med masser af smag og store dele af retten passer sig selv, så der er tid til at underholde gæsterne Anders Madunivers
Oksekødssuppe med kødboller og urter Læg oksespidsbrystet i en stor tykbundet gryde og dæk til med vand. Det tager lidt tid ja – men der er mad til flere dage og det smager så godt Sukkersensitiv.dk | LCHF - Ketogen kost
Det ta’r kun 67 timer … Og en drinkForberedelsestid. Tilberedningstid. Når tiden er gået, så tager du kødet op (gem stegeskyen). Skær det så i skiver, og kødet er klar til servering sammen med tingene nedenfor, som du jo har rigeligt med tid til at forberede Foodplanner
Fornemmelse for smag – ny bog af Ole G. Mouritsen og Klavs Styrbæk Da jeg i sin tid blev indfanget af den førstefødtes mor, da var hun af den mening, at mad blot skulle smage Foodplanner
Chili con carne – den langsomme, men velsmagende slagsoksespidsbryst i grove terne (puds fedtet fra). Forberedelsestid. Tilberedningstid. Lad simre videre en halv times tid yderligere Foodplanner
Indisk inspireret gryde med oksekød, aubergine og spinat Herefter tilsættes yoghurt, start med halvdelen og tilsæt evt resten, når retten har kogt et stykke tid og du har smagt på den Søstrene Kjeldgaard