Læg i en Römertopf med grøntsager, laurbær, og hæld mørkt øl, og bouillon ved. Brun oksestegen på alle sider, i smør og rapsolie, krydr med salt og peber
Noget blev skåret ud til oksesteg/grydesteg. Krydr med salt og peber. Opskriften jeg fandt spændende var fra havde vi ikke nogen decideret hvidtøl i huset, men vi havde nogle dunkle/mørke øl
eks et stort stk gammeldaws oksesteg, det vendes så porerne er lukket, så tilsætter man lidt f. Der spises små ostehapser til drinks, går man ned i byen og ser på fortovsrestauranter/barer vil man ofte se at der er en skål på bordet med ost i små tern sammen medøl eller vin
Konsistensen er som en lidt tør, dansk oksesteg – smagen er også hen i den retning. Nogle gange føles det, som om jeg og slæden hænger lodret bag hundene – og en enkelt gang står jeg simpelt hen af og går, fordi jeg synes, det er synd, at de skal kæmpe sådan med vægten