Oksesteg med øl opskrifter

Marineret oksesteg

Marineret oksesteg

Stegen tages herefter op af marinaden, gnides med salt og peber og brunes på en pande ved høj varme på begge sider
Oksetykkam i rømertopf med øl

Oksetykkam i rømertopf med øl

Noget blev skåret ud til oksesteg/grydesteg. Krydr med salt og peber. Opskriften jeg fandt spændende var fra havde vi ikke nogen decideret hvidtøl i huset, men vi havde nogle dunkle/mørke øl
Hollandsk mad igen-igen-igen

Hollandsk mad igen-igen-igen

eks et stort stk gammeldaws oksesteg, det vendes så porerne er lukket, så tilsætter man lidt f. Der spises små ostehapser til drinks, går man ned i byen og ser på fortovsrestauranter/barer vil man ofte se at der er en skål på bordet med ost i små tern sammen medøl eller vin

Menneskevarme i isnatten

Konsistensen er som en lidt tør, dansk oksesteg – smagen er også hen i den retning. Nogle gange føles det, som om jeg og slæden hænger lodret bag hundene – og en enkelt gang står jeg simpelt hen af og går, fordi jeg synes, det er synd, at de skal kæmpe sådan med vægten