Opskrift Oksestegmedrodfrugter. Oksestegen skal have en midtertemperatur på ca. Så tag kødet ud et kvarter inden rodfrugterne er færdigstegte, hæld saften fra kødet over i en gryde (helst gennem en si) og dæk kødet igen til med alufolien
Første opskrift kan du se i dette indlæg, grydestegt oksestegmed smagfuld rødvinssovs, og næste i indlægge her med saftig kylling med voldsomt mange grøntsager
Vi spiste vores medoksesteg og en hjemmelavet creme fraiche dressing til. Vi spiser ikke LCHF for at tabe os, så derfor tillader vi ind imellem rodfrugter som en del af vores kost - det har vores kroppe det fint med
Måske lidt for tyk suppe - og virkelig mør oksesteg. Leg med sammensætningen – du kan med sikkerhed bruge mange forskellige grøntsager, rodfrugter, krydderier samt kød, og opnå en dejlig fyldig suppe
Gammeldags oksesteg i Römertopf & Kartoffelmos m/persille. Kom groftsnittede gulerødder, løg og hvidløg i en gennemvædet Römertopf, sammen med laurbær og timiankviste
Braiseret oksesteg m. Efteråret er her med regn og rusk. Og masser af svampe og rodfrugter og kål. støttet af en rest kødsovs fra frys) laves til lasagne med friske plader
Måske lidt for tyk suppe - og virkelig mør oksesteg. rodfrugter, gulerødder eller lignende. dejligt, er super sund med en kæmpe bunke grøntsager og meget let at lave
Oksestegmed bearnaisekartofler. Engelsk bøf med bagte rodfrugter – mums. Krydr med salt og peber. Så enkelt kan det beskrives … Brug resterne af de rodfrugter der ikke er blevet brugt i ugens løb
Gammeldags oksesteg. For at få lov at lege med i denne gruppe skal man være over en time om at blive færdig med at koge, syde, stege, boble – og gerne mere