Dressingen laves på basis af mayo lavet på æg/eddike/olivenolie. Blande blande og spis sammen med bønnfritter, grøntsagsstave, salatdressing eller whatever
Pisk olie, eddike, sirup, salt og peber sammen til en dressingog kom den over salaten. Det søde (granatæble, æble) det sure (eddike) det salte (salt), det bitre (rucola) og umami (ristede valnødder)
Der skal laves en olie/eddikedressing til for smagens skyld, selvfølgelig. En blanding af olie, eddike, honning, citronsaft, balsamico, worchestershire sauce og krydderierne skulle gerne skabe en markant, bidende smag
til en lidt kedelig kyllingesalat der ellers kun bestod af pasta, kylling, peberfrugt, tomat, agurk og mango - det spicede retten lidt op - sammen med en hjemmelavet dressing bestående af honning, hvidløg, olie, eddikeog salt/peber
Da det var en af mine venner der stod for raviolien, bliver den desværre ikke nærmere specificeret. Kog bouillonen yderligere ind og smag til mednoget af eddikelagenog et par spsk Marsala (brug alternativt sherry eller portvin) og evt lidt sukker
Bland dressingenog bland den med alle de andre ingredienser. Skru helt op for varmen og når fedtstoffet er smeltet, tilføjes de overskåne artiskokkerne med den overskåne side nedad sammen med det hakkede hvidløg