Olivenolie brød med bagepulver opskrifter

Paleo”brød”

Paleo”brød”

Med inspiration fra paleokostformen har jeg lavet dette ”brød”, som er lignende det velkendte stenalderbrød, men dette er dog uden alle de forskellige typer af nødder og frø blot kun nogle af dem
Hurtige pandebrød

Hurtige pandebrød

Her til morgen spiste jeg dem med hybenmarmelade, hertil lidt juice og ingefærthe. bagepulver. Jeg har i dag lavet hurtige pandebrød
Falafel vafler

Falafel vafler

olivenolie. Det kunne være en lækker moden avocado, frisk tomat og lidt hummus, eller brug dem eksempelvis i stedet for brød til en sandwich som vist på billedet nedenunder
Spinat Vaffel Burgere med Linsebøffer

Spinat Vaffel Burgere med Linsebøffer

Raps- eller olivenolie til stegning. vaflerne i stedet for brød i en burger med peberfrugtspesto, frisk spinat, avocado, linsebøffer og friske spirer
muffins m squash og gulerod

muffins m squash og gulerod

½ dl olivenolie. Vi kender mest muffins som en slags “kage” – eller i al fald noget med sukker i. Bland mel, birkes, bagepulver og salt og kom det i grøntsagerne
Naanbrød

Naanbrød

olivenolie + lidt til pensling. I Indien bruger man brødet til at spise maden med i stedet for eksempelvis en ske
Glutenfri boller med teff-mel

Glutenfri boller med teff-mel

Smør kanten medolivenolie. olivenolie. ***kan substitueres med solsikkekerner, hampefrø, græskarkerner, birkes, eller andre frø eller kerner (blot ikke hørfrø eller chiafrø, da disse suger vand og kan gøre brødet lidt tungere)

Pandebrød + raita med avocado

Bland mel medbagepulver og salt, og tilsæt derefter vand og olivenolie. Steg brødene på panden i en smule olivenolie, til de er gyldne og sprøde på begge sider

Glutenfri drømmeboller

kokosolie eller god olivenolie eller anden kvalitetsolie. Mulighederne er mange, og du vil slet ikke savne dit traditionelle brød
Knækbrød for stenalderfolk

Knækbrød for stenalderfolk

Først blandes de malede solsikkekerner og mandelmelet sammen medbagepulver og salt. Inden knækbrødene lægges på bagepladen ridses de med en kniv så de kan skilles ad efter bagningen
Sorghumbrød (Durrabrød)

Sorghumbrød (Durrabrød)

½ dl olivenolie. Dog hæver det ikke nær så meget medbagepulver. Dette brød bliver allerbedst med gær eller tørgær, men