Med inspiration fra paleokostformen har jeg lavet dette ”brød”, som er lignende det velkendte stenalderbrød, men dette er dog uden alle de forskellige typer af nødder og frø blot kun nogle af dem
I min tur rundt i blogland stødte jeg på en fantastisk opskrift på dette græskarbrød. Det er et brød som kræver nogle special ingredienser i køkkenskabet eller at man investere i det
Kokosolie eller olivenolie til at smøre formen med. olivenolie. Jeg er i gang med en naturlig glutenfri og mælkefri bagebog, og opskriften på det hvide brød er herfra
olivenolie. Det kunne være en lækker moden avocado, frisk tomat og lidt hummus, eller brug dem eksempelvis i stedet for brød til en sandwich som vist på billedet nedenunder
½ dl olivenolie. Vi kender mest muffins som en slags “kage” – eller i al fald noget med sukker i. Bland mel, birkes, bagepulver og salt og kom det i grøntsagerne
olivenolie + salt. Så koldt at jeg næsten overvejer vanter… Efterår og snart kommende vinter betyder også, i hvert fald for mig, at jeg får en større lyst til varme supper, allerhelst med friskbagt brød til
Smør kanten medolivenolie. olivenolie. ***kan substitueres med solsikkekerner, hampefrø, græskarkerner, birkes, eller andre frø eller kerner (blot ikke hørfrø eller chiafrø, da disse suger vand og kan gøre brødet lidt tungere)
Bland mel medbagepulver og salt, og tilsæt derefter vand og olivenolie. Steg brødene på panden i en smule olivenolie, til de er gyldne og sprøde på begge sider
Først blandes de malede solsikkekerner og mandelmelet sammen medbagepulver og salt. Inden knækbrødene lægges på bagepladen ridses de med en kniv så de kan skilles ad efter bagningen