Olivenolie dressing opskrifter

Sydeuropæisk dressing

Sydeuropæisk dressing

Rør dressingen sammen og smag til. Modsat grønne salater og spæde kål som spidskål, hvor dressingen først skal i lige før servering, er det en god idé at vende dressingen i en halv time før servering, så kålen marineres
Det er dressingen, der gør ‘et

Det er dressingen, der gør ‘et

Står man alligevel der og synes, der skal lidt forårsgrøn salat til påskelammet, må man gøre sig umage med dressingen, så den kan give lidt smag til blandingen
LCHF: Basilikum-pesto

LCHF: Basilikum-pesto

1 dl olivenolie. 1 dl olivenolie. Pesto smager skønt, og det passer perfekt til at pifte en masse forskellige retter op og få ekstra fedt på tallerkenen
Vinaigrette-dressing

Vinaigrette-dressing

olivenolie salt og peber Sennep og eddike piskes sammen i en skål. Dressing. september 1417. Vinaigrette-dressing
Asiatisk rødkålssalat

Asiatisk rødkålssalat

½ dl olivenolie. Dressing. ½ dl olivenolie. Asiatisk rødkålssalat. Antal. 6 personer. Tid. 20-25 minutter. Sværhedsgrad
skinke med broccolisalat

skinke med broccolisalat

god olivenolie. DRESSING. Blend ingredienserne til dressingen sammen og vend over salaten,. Juleglaseret skinke med
Salat med fersken og mozzarella

Salat med fersken og mozzarella

Pisk citronsaft, olivenolie, salt og peber sammen. Dryp dressingen udover salaten. Kan kun sige "Prøv dem" 2 personer 2 ferskner eller nektariner 2 håndfulde rucola 4 skiver serranoskinke 200 gr frisk mozzarella4 skiver serrano eller parma-skinke 1 spsk citronsaft 4 spsk god jomfruolivenolie Havsalt og friskkværnet peber Tænd ovnen på 200 gr
Hjemmelavede fladbrød

Hjemmelavede fladbrød

Olivenolie til stegning. Vores brød blev til aften ledsaget af et souvlaki spyd, lidt forskelligt grønt og så en creme fraiche dressing med masser af friskhakket dild og hvidløg
Asiatisk coleslaw som på TGI Friday’s

Asiatisk coleslaw som på TGI Friday’s

Fyld alle ingredienserne til dressingen i en foodprocessor eller blender, og blend godt. Hæld dressingen over salaten og server med velstegte kyllingebryster eller laks