Bland med soltørrede tomater, citronsaft ogolivenolie. olivenolie. Rør hakket kylling sammen med havregryn, æg, mælk, hakket hvidløg, hakket løgog oregano
olivenolie. Skær løg, hvidløgog citron i grove stykker og fyld kyllingen. Dressingen blandes af cremefraiche, fint snittet purløg, citron og sukker, der smages til med salt og peber
Skær løgene i små tern og pres hvidløg. Svits krydderierne i olie i en stor gryde og tilsæt løgog kartofler, så snart krydderierne har bruset af og begynder at dufte
Olivenolie. I lammekøllen, stikkes der med en skarp urtekniv, små huller hvor i hvidløget stikkes ind. Kartofler og rødder vaskes og skæres i grove både ogløget i grove tern
Server med skyrdressing, rucola oghvidløgsolie. Hvidløgsolie. Kom tomatsauce på dine rugtortillas og fordel derefter ost, løg, rød peber, oksekød og ananas på dem
Olivenolie til stegning. Svits hvidløget kort i lidt olie, og tilsæt resten af de mosede tomater, og varm det hele hurtigt igennem – pas på med at skrue for højt op for varmen