Opbagt karrysovs opskrifter

Karrysovs

Karrysovs

Der er ikke noget galt i en ”sauce” lavet på essens, men der er så sandelig heller ikke noget i vejen med en jævnet eller opbagt ”sovs”
Brun sovs

Brun sovs

Opbagt sovs. Brun sovs, hvid sovs, karrysovs, persillesovs, bearnaisesovs, champignonsovs, rødvinssovs

(Krydrede kål-)Boller i karry

Kogt kød med opbagt karrysauce. —–karrysovs—–. En opbagt sauce med karry, løg og æble. Jeg er faktisk ikke så meget til opbagt sauce, men i denne ret hører det sig jo til
Regnvejrsmad - Boller i karry

Regnvejrsmad - Boller i karry

Når jeg laver boller i karry er det med hjemmelavede kødboller og opbagt sovs med karry og små æbletern i
Livretter: Boller i karry

Livretter: Boller i karry

Der er mange måder at lave retten på - nogen kører med en opbagt sauce, andre med en jævnet. Det er ikke en stor kulinarisk oplevelse, og hver gang jeg laver retten står jeg også og tænker, at det egentlig er mærkeligt at kyle kogt, farseret kød ned i en mild karrysovs og så overhovedet begynde at overveje at spise det
BOLLER - I - KARRY

BOLLER - I - KARRY

Drys mel over og rør godt rundt, som var det til en opbagt sovs. Karrysovs. Karrysovs. Karrysovs. FORORD. Klassikeren over alle klassikere