Panden koges af med hvidvin, hvidløg og tomatpuré, hvorefter der suppleres med flåede tomater og fløde og krydres med rosmarin og basilikum indtil vi har en tomatsovs
Jeg elsker OssoBuco. 2 kg OssoBuco. 2 dl fløde. 5 minutter inden retten servers tilsættes fløden og der smages til med salt og peber hvis det er nødvendigt og retten koger igennem inden servering. 2 kg OssoBuco. 2 dl fløde
Smag til med salt og peber (hvis vinen er for sur, så kan en smule sukker eller honning rette op på dette - men kom meget lidt i af gangen - retten skal ikke være for sød) Jeg havde noget piskefløde i køleskabet, så rundede smagen af med et sjat fløde, men det er normalt ikke nødvendigt
Varm det op med fløde og jævn det med noget Maizena, men pas på det ikke bliver for tykt. kalve ossobuco1 flask tør Marsala3 stk. tørret rosmarinsmørolie1/4 madlavningsflødeMaizena jævningsalt og peberevt. 1/4 madlavningsfløde