Anret ossobuco i dybe tallerkner. Server til ossobuco. OssobucoVerdens nemmeste gryderet der smager intenst og af mange timer i køkkenet……men det tager kun dig 30 minutter at lave retten så klarer ovnen resten og dine hænder er frie til andre ting. 8 stykker kalveskank100 gr melfriskkværnet peber25 gr smør2 spsk olivenolie3 blegselleri stilke3 gulerødder2 bananskalotteløg2 fed hvidløg2,5 dl hvidvin2 dåser hakkede flåede tomater med basilikum og oregano (á 400 gr nettovægt)5-7 dl grøntsags bouillon1 laurbærblad1 lille bundt salvieDup kalveskankerne tørre i køkkenrulle. Brun herefter kalveskankerne i 2-3 minutter på begge sider
3 store skiver kalveskank (ca 500g stykket). Det ser aldrig særlig damebladsagtigt ud - men det smager godt 3 store skiver kalveskank (ca 500g stykket)
Kalveskanken sælges i de fleste supermarkeder, faktisk under navnet OssoBuco. Hovedingrediensen er kalveskank skåret i skiver og når du koger denne, så koges marven ud, så der dannes et hul i knoglen