Vi fik en skøn kartoffel/selleri mos medkartofler og resten af sellerien. Vi er ret vilde med simremad herhjemme og det er ikke sidste gang, at der står ossobuco på menuen
I dag står den på hundepasning hos mine forældre, så frokosten blev mørbrad, svampe, asparges og kartofler på grill og med en ordentlig omgang tzatziki til
Start med at lave buljongen af ossobucoen og kraftbenet. med top. Når buljongen er kold, fjernes benet fra ossobucoen, så der kun er kødet tilbage (benene skal ikke bruges)-stil gryden med buljongen med kødet til side
De kan spises blot med lidt salviesmør (denne opskrift), gratineres og spises med en kraftig tomatsauce (prøv denne opskrift, som kan laves med denne type gnocchi også) eller – som her på matriklen denne aften – med reste-sauce fra en tidligere omgang ossobuco (oooog opskrift her)
Langtidssimret OssoBucomed Pommes Fondant, også kaldet 'de fancy kartofler'. OssoBuco. Det skulle gerne times til at kartoflerne er møre når vandet er væk, så du må jo justere varmen for at få det til at passe, eller blot hælde mere vand ved løbende (men forsigtig med ikke at hælde for meget ved)
Server med pasta, kartofler eller brød. ossobuco. Krydr med salt og peber. Det lægger sig ovenpå som et gennemsigtigt lag, der kan fjernes forsigt med en spiseske