Opskrift på kødet. Opskrift på brødene. 15 minutter + marinering i 6-8 timer. 10-15 minutter. Lad det simre i 10-12 minutter under omrøring fra tid til anden. Sæt kødet på på spyd af passende størrelse (jep, jeg har fået fingrene i nogle gode “sværd” på en halv meters penge) og grill dem 8-10 minutter alt i alt. 15 minutter til smør og ost er smeltet ned i og skorpen er sprød
tider, da det som regel er de bedsteopskrifter. Den her opskrift bliver lavet på slum og ca. Lad dejen hæve mindst 1 time og form derefter 4-6 flutes ( jeg æltede en rest cheddar ost i noget af dejen, for at få ostebrød og det var LÆKKERT) og lad dem hæve igen 15-45 min. alt efter hvad du har tid til den dag, tænd ovnen på 200 G stil en lille skål med vand i bunden og bag flutes i 10 min, tag dem ud og pensl med olivenolie, idag krydrede jeg med timian, havsalt, allroud krydderi og frisk cheddar ost. 10 min, mine var store og fik lidt mere