Syntes du at det smager for meget af smør så kan du blande ostecremenmed lige så meget kagecreme. Du kan med fordel bruge hjemmelavet mascarpone som flødeosten
½ citron. For et par dage siden tog vi herhjemme allerede hul på påsken, da jeg råhyggede med en veninde og smovsede denne lækre svampede sag – Gulerodskage medostecreme
Jeg lavede en topping af flødeost smagt til medcitron, da det er en creme som de fleste elsker og den syrlige citron passer også rigtigt godt til den let krydrede kage
Dernæst tilsættes citronskal og semulje. Selvom kagerne i dag er kendt som en traditionel dessert på øen, så var den oprindeligt en symbolsk hovedret, som fårehyrderne fik af deres koner, når de kom hjem fra vandring med fårene, og man havde lavet frisk fåremælksost
Denne cheesecake er ret klassisk opbygget med en lækker kiksebund af digestive, en mild flødeostecrememed et twist af lidt citron samt en lækker blåbærgele og lidt friske blåbær på toppen
Den blev pyntet med friske, danske jordbær og fløde, men laver du en større portion ostecreme, kan den sagtens bruges også – eller du kan smøre en anelse smørcreme eller flødeskum på, og så pynte med et fint marcipanbånd – sådan som jeg har gjort her
Græsset er smørcreme og så er den lagt sammen med en ostecreme. Den er jo nærmest sund når den er fyldt med gulerødder og nødder, så den fik en urtehave på toppen
Pisk fløden til let skum og vend dem sammen medostecremen. Det kan I vel nok regne ud, – for de af jer der følger troligt med her på bloggen har sikkert luret, at jeg har indgået et længe ønsket samarbejde med Lidl
Ostecreme. Varm citronsaften op over vandbad sammen med den udblødte og afdryppede husblas. Rør flødeosten blød og ensartet og tilsæt derefter creme fraiche, flormelis og citronskal og rør godt