Syntes du at det smager for meget af smør så kan du blande ostecremen med lige så meget kagecreme. Tag smørret ud i god tid og lad det stå ved stuetemperatur så det bliver blødt
Lad den køle helt af på en bagerist inden du blander ostecremen sammen og kommer over kagen. Kagen har godt af at lige være på køl 1 time ind servering så ostecremen kan blive lidt fast
For et par dage siden tog vi herhjemme allerede hul på påsken, da jeg råhyggede med en veninde og smovsede denne lækre svampede sag – Gulerodskage med ostecreme
Disse kager er kendt på hele Sardinien, selvom de primært stammer fra og omkring byen Nuoro, der traditionelt set er et fårehyrdeområde beliggende næsten midt på øen
Denne cheesecake er ret klassisk opbygget med en lækker kiksebund af digestive, en mild flødeostecreme med et twist af lidt citron samt en lækker blåbærgele og lidt friske blåbær på toppen
En cheesecake har som regel en fast bund, en lækker ostecreme ovenpå og er herefter toppet med frugt i en eller anden form (frisk, syltet, kogt), chokolade eller flødeskum
Ostecreme. Ja, man kan ihvertfald godt se, at det IKKE er mig, der har lavet den her labre sag. Den er alt for flot og perfekt Og smagen ja, den er mindst ligeså god som udseendet