Knoldselleri opfører sig imidlertid lidt anderledes. Denne opskrift er inspireret af nogle selleristave som madmor lavede, da jeg arbejde i en vuggestue engang
pastinakker, persillerod, jordskokker, knoldselleri, gulerødder eller skorzonerrødder. Den første delte opskrift jeg kunne finde på krigfisk, blev delt af Ditte med bloggen Mmm… Vegasme og blev senere fortolket af Månebarnet med opskriften på Fredsfisk
Ovnbagt torsk med sellerichips og bønnefritter. De sprøde sellerichips blev lavet af fintskårede skiver af knoldselleri som blev krydret godt med timian, salt og peber og bagt i ovnen ca
300 g blandede rodfrugter, fx persillerod, knoldselleri og jordskokker. Skræl rodfrugter og kartofler, og skær dem i både eller stave i pommes fritesstørrelse
I stedet for de friturestegte pommes frittes, serveres ovnbagte rodfrugter. Eftersom det ikke er sæson for knoldselleri, som er min favorit i denne udgave, gjorde vi det nemme alternativ
I den anledning giver jeg opskriften på denne skønne pocheret torsk med ramsløg og æble, serveret i en herlig karry-sovs / suppe uden mel, men med masser af krydderier samt ovnbagte hokkaido græskar
God var den i hvert fald, og hvis du ingen suppe rest har, kan du lave en lækker tomatsovs ved at køre flåede tomater gennem en blender sammen med ovnbagte peberfrugter (uden skral), løg, hvidløg, tomatpasta, chili, frisk basilikum og frisk oregano (kan erstattes med tørre krydderier)