ovnstegte kartofler. 400 g filet af fisk med skind (rødfisk, sandart, aborre, fjæsing eller knurhane). Rist græskarkerne på en tør varm pande, til de er gyldne
Jeg er så heldig at have en “fiskepusher” der jæventlig forsyner os med lækker fisk. Køn er den nu ikke, men det er der jo egentlig ikke meget fisk der er
Med rødder i Hvide Sande burde jeg måske som en selvfølgelighed kunne lide det meste fisk, men torskerognen har jeg faktisk først kastet mig ud i for nylig
Skrub jordskokkerne omhyggeligt og del dem evt, hvis de er store. Gnid jordskokkerne med olie, drys groft salt på og bred dem i en lille bradepande eller på en bageplade med bagepapir – så de ligger jævnt i ét lag
Server gratinen til fx ovnstegtfisk eller blot med en grøn salat. Danske blomkål er lækre lige nu, nyd dem rå i salater eller prøv denne dejlige blomkålsgratin
ovnstegte kartofler. Fisk kan godt blive lidt kedeligt, hvis man ikke varierer det. Her er fisken i selskab med en masse lækre forårsgrønsager og en frisk hytteostcreme
Server laksen med agurkesalaten og evt lidt ovnstegte kartofler til. Nede på Nordre Frihavnsgade ligger Odins Fisk og de har verdens bedste laksefiletter (vil jeg gætte på
Ovnstegt hel ørred med ovnbagte grønne bønner + gulerødder vendt i olie, salt og ingefær. (Har jeg ikke kød/fisk rester nok til en måltidssalat, laver jeg den som regel ved at tømme køleskabet for grøntrester og lave det til en salat, som jeg topper med fx en gang tun-salat = mayo + tun)