i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. I. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. F. r. d. a. g. e. k. n. o. t. v. æ. l. ,. h. m. s. M. b. å. f. u. c. ø. x. H. p. J. O. A. G. K. y. R. é. 2. 5. 0. 1. S. L. 3. 4
Fordel hele kartofler og kyllingelåri hver sin ende af et ovnfast fad. Ovnstegtkylling med skind er rigtig lækkert, og det er ok at spise engang imellemi stedet for det sædvanligekyllingebryst
i Netto og selvom det er dobbelt af en budget-kylling, så synes jeg, at det er det værd. Link. Både for smagen og skindet skyld, men også fordiindustri-kyllinger har meget dårlige forhold
Jeg synes, der er stor forskel ikvaliteten på kyllingebryst - og derfor er det godt givet ud at investerei et ordentlig stykke kylling, og allerhelst økologisk
Jeg serverede ovnstegte kartofler og dagens salat til. Form farsen til et farsbrød i et ildfastfad. Dagens variation er med kyllingefars, champignon og soltørrede tomater
Skrub jordskokkerne omhyggeligt og del dem evt, hvis de er store. Gnid jordskokkerne med olie, drys groft salt på og bred dem i en lille bradepande eller på en bageplade med bagepapir – så de ligger jævnt i ét lag
Coq an vin serveres tilris, kartoffelmos eller tilovnstegte små kartofler. Kyllingestykkerne lægges øverst i den ovnfastefad med svampe og løg, hvorefter hvidvinen hældes i den stadig varme stegepande, og dette får lov til at simre et par minutter
Ovnstegtkylling Rør smørret sammen med rosmarin, hvidløg, salt og peber. Flæk kartoflerne på langs og læg dem med skærefladen opad i den ene side af en bageplade med bagepapir, så der er plads tilfadet med kyllingestykkerne
Fordel kartofler, gulerødder, porrer og hvidløgi et ildfastfad. Tilkyllingen blander jeg først i en lille skål olie med salt og et krydderi, som kan være karry, timian, rosmarin eller provence krydderi