Jeg brugte et stort overlår, men hele kyllingelår er også rigtig fine til denne ret. Fordel hele kartofler og kyllingelår i hver sin ende af et ovnfast fad
kyllingelår til. Blomkål kan også dukke op i kassen fra Aarstiderne i vinterhalvåret. Sammen med blomkålen kom også opskriften på en nem og dejlig salat og det er den, I får her
Ovenstegte kyllingelår - her krydret med provence krydderi. Der er vel knapt noget nemmere end at komme nogle kyllingelår i ovnen, hvor de passer sig selv
Hvis jeg bruger kyllingelår, bliver de penslet med olieblandingen over det hele. 1 hel kylling eller tilsvarende kyllingelår. En hel kylling ovnsteger jeg i 1 time og 15 minutter og kyllingelår får 1 time. 1 hel kylling eller tilsvarende kyllingelår
Derefter svitser du kyllingelårene til de er gyldenbrune. Efter risene lægges kyllingelår, derefter, kartofler, blomkål, aubergine og til sidst resten af risene
Ovenstegte kyllingelår - her krydret med provence krydderi. Der er vel knapt noget nemmere end at komme nogle kyllingelår i ovnen, hvor de passer sig selv