Vi havde nogle cherrytomater, som lige skulle bruges inden vi tog på sommerferie, så det blev til disse ovntørrede tomater, som kom i olivenolie, og kan bruges i en salat eller andre gode ting, når vi kom hjem igen
Er høsten så stor, at man ikke kan nå at spise tomaterne rå på et stykke rugbrød, i en salat eller i en gazpacho, er der her et par forslag til, hvordan man kan bruge tomaterne i to varme retter – og så er der også opskrift på de populære ovntørrede tomater, som er en yderst delikat form for konservering af de små frugter
Hvad med fx “Kokolade smørepålæg”, sprøde ovntørrede gurkemejemandler, stenalder biscotti eller søde spanske mandler i stedet for al det kunstige og sukkerfyldte møg, vi ellers kan komme til at fylde os med
Væden i stegefadet består af 200-300 gr ovntørrede tomater, 3 fed hvidløg, 1 løg og et par dl vand. Aftensmaden består af en lækker økologisk kylling på 1,5 kg, krydret med stærk karry, fennikel, salt og peber
med frisk basilikum, eller ovntørrede rødløg (kan varmt anbefales – mums. Svampesæson. Ja da. Svampene pibler om ørerne på os lige nu, og det skal vi huske at nyde (og gøre brug af
Hjemmelavede ovntørrede tomater tilsættes Den færdige dej rulles ud Prikkes med fingrene og drysses med salt i flager(Her Læsø salt)Det færdige brødJeg synes, at dette brød er supernemt at lave og det smager dejligt