Form farsen til bøffer, ogbrun dem hurtig på panden i varm olie. Svigermor var inviteret på besøg, og hun blev mildest talt lidt overrasket, fordi jeg ikke kogte rødbederne
Krydr bøffernemed salt og peber, ogbrun dem på begge sider ved kraftig varme. Hak hver bøf let med en kniv på kryds og tværs på begge sider, så de får et ternet mønster – det giver en ensartet stegeflade
Tjek varedeklarationerne på de produkter, du køber, og sammenlign ingredienserne med dine lister. Det dér med lige at smutte ned på sandwichbaren i frokostpausen, det må du holde op med
Bøffen kan laves helt traditionelt ved at forme dem, smide den på en varm pande med smør, så den får en fin stegeskorpe, og færdiggøre den i ovnen til den er næste gennemstegt
Brun margarinen på en pande, og steg løgene, til de er blødeog har taget lidt farve. Læg en skefuld sovs ved siden af, læg en dansk bøf i sovsen, og godt medløg oven påbøffen