På bøf med bløde løg og brun sovs opskrifter

Bøf, bløde løg og brun sovs

Bøf, bløde løg og brun sovs

Der er tale om hakkebøfmedblødeløgogbrunsovs, og det kom madplanen, da det lige er en ret efter min mands mave
Rødbedebøffer

Rødbedebøffer

Form farsen til bøffer, ogbrun dem hurtig panden i varm olie. Svigermor var inviteret besøg, og hun blev mildest talt lidt overrasket, fordi jeg ikke kogte rødbederne
Hakkebøf

Hakkebøf

Krydr bøffernemed salt og peber, ogbrun dem begge sider ved kraftig varme. Hak hver bøf let med en kniv kryds og tværs begge sider, så de får et ternet mønster – det giver en ensartet stegeflade
Mørbradbøf

Mørbradbøf

Er der bimørbrad – et langt, tyndt stykke kød, der løber langs med mørbraden, men ikke er en del af den – skal den også fjernes
Low fodmap

Low fodmap

Tjek varedeklarationerne de produkter, du køber, og sammenlign ingredienserne med dine lister. Det dér med lige at smutte ned sandwichbaren i frokostpausen, det må du holde op med
Traditionel bøf med løg - næsten da.

Traditionel bøf med løg - næsten da.

Bøffen kan laves helt traditionelt ved at forme dem, smide den en varm pande med smør, så den får en fin stegeskorpe, og færdiggøre den i ovnen til den er næste gennemstegt

Dansk bøf med løg

Brun margarinen en pande, og steg løgene, til de er blødeog har taget lidt farve. Læg en skefuld sovs ved siden af, læg en dansk bøf i sovsen, og godt medløg oven bøffen

Helstegt mørbrad med fyld

Vi lod husets unge kokke-/tjenerstuderende bestemme fyldet i den ene mørbrad, og valget faldt hele fed hvidløg