Tapas – I landende omkring middelhavet serverer de tit et udvalg af mange små retter på én gang som et let mellemmåltid eller som et selvstændigt måltid, der spises efterhånden som retterne bliver tilberedt
Gazpacho er en vanvittig lækker, kold suppe, jeg ynder tit at servere på varme sommerdage som en let forret eller sammen med flere småretter som en del af et helt måltid
Top med rødløg, tomater og karse og læg overen på. Læg salatblade på underne. Jeg valgte at lave burgeren i et stykke frisk baguette, da det understreger det lidt luksuriøse i den
Anbring alle de øvrige ingredienser ovenpå, krydr med salat og peber og dryp derefter olivenolie og rødvinseddike over salaten, der blandes med to skeer
Stek kjøttdeigen i litt olje eller smør, krydre med salt og pepper. spaghetti bologneseIngredienser til 4 store eller 8 små baguetter. 4 store halvstekte baguetter, gjerne grove eller 8 små. 1 boks hakket tomat. Fyll kjøttsausen i halvstekte baguetter, dryss over revet ost og stek de i stekeovn på 220°. Ingredienser til 4 store eller 8 små baguetter. 4 store halvstekte baguetter, gjerne grove eller 8 små 400 g kjøttdeig av storfe. 1 boks hakket tomat
Så tag endelig en baguettemed i tasken, hvis sulten melder sig på Hovedbanegården. Jeg er på ingen måde imponeret over madudvalget på Københavns Hovedbanegård
Især stod den påbaguettes, ost og crossanter, men jeg fik også da bla. Vi lagde hårdt ud med en super power turbo helse smoothie (fra Tina Scheftelowitz "Suveræne Smoothies") og jeg blev bestemt positivt overrasket over smagen, men tror ikke jeg ville kunne klare mig på denne smoothie til morgenmad på en hverdag
Der er faktisk ingen grænser for hvad man kan putte på sin crostini, men jeg holder meget af den helt klassiske medtomat og mozzarella – det er så ufatteligt simpelt og alligevel så lækkert
Det skal være såpass mye saus i grytene at bønnene og kjøttet er akkurat dekket, og du kan spe påmed resten av kokevannet fra bønnene slik at du får nok til dette
Se opskrift påbaguettes ovre på broedet. Ind i mellem skal man bare have en omgang Confit de Canard, og hvis man ikke lige er i Paris, hvor denne ret jo serveres på ethvert sted med respekt for sig selv, så er det bare med at få fat i en dåse Confit de Canard eller selvfølgelig lave det selv, hvilket er klart det bedste