På basilikum tapenade opskrifter

Naanbrød

Naanbrød

Formen naanbrødene behøver ikke være snore lige, de må gerne have et lidt rustikt look. en håndfuld frisk basilikum
Dipidi DIPS

Dipidi DIPS

Se opskriften den lækreste hummus HER. Oliventapenade. Sidste weekend stod en af vores frokoster disse 4 lækre hjemmelavet dips og de to lune nybagte Pesto-brød. 1 stort bundt basilikum (eller 2 små). Blend basilikum, pinjekerner, parmasan og 1 dL olie til en mos. De sidste 50 g oliven skæres i små stykker og tilsættes i tapenaden for at få lidt bid i. Hvidvinsdampede Muslinger 1 stort bundt basilikum (eller 2 små)
Parmaskinke med artiskoktapenade

Parmaskinke med artiskoktapenade

En passende klat tapenade lægges en skive parmaskinke og rulles med en frisk grøn asparges. Arrangementet opstod, da et par veninder og jeg selv alle var flyttet (for os selv) og dermed en kærkommen anledning, til at drikke bobler hos hinanden og spise lidt hapsere sidelinien
Trofie pasta med pesto ✿

Trofie pasta med pesto ✿

En av mange produkter med sauser, tapenader og spreads fra MatbazarenPesto. 1 potte basilikum.  1 potte basilikum
Tapas hygge

Tapas hygge

Alle tapenaderne er alle sammen lavet og smagt til hen af vejen så der er ikke specielle mål dem, det er alt efter smag
CROSTINI MED CHILI

CROSTINI MED CHILI

Jeg har ikke angivet mål, da det er lidt slump, hvor meget man lige synes der skal bruges. Frisk basilikum

Franskinspireret tomattapenade

Jeg fik tilmed lidt et stykke brød her til morgen. ½ potte frisk basilikum. Mmh, tomattapenade. Lav endelig en stor portion - det kan holde sig længe grund af olivenolien
Oliventapenade

Oliventapenade

Ja, medmindre man ikke kan lide oliven… Perfekt til at smøre sandwichbrød med røget kød og ost f. tørret basilikum (du kan selvfølgelig også bruge frisk, og blende det sammen med resten)

Krydrede Grissini

-), fik jeg pigerne fra studiet besøg. Grissini med havsalt, sesamfrø & basilikum. I aftenens anledning havde jeg lavet hjemmelavede krydrede grissinier samt tre forskellige tapenader
Bruchetta med kuglemozarella

Bruchetta med kuglemozarella

Fordel oliventapenaden ud over baguetten, læg en skive tomat og slut af med en skive ost. Lad bruchettaen køle lidt af, pynt med et blad basilikum og server

Pizza med lufttørret skinke og tapenade

100 g sort oliventapenade. 12 blade basilikum. Protein. 35,3 g. Fedt. 24,7 g. Kulhydrat. 94,2 g. Kostfibre. 13,1 g 1 portion pizzadej, se grundopskrift