Se opskriften på den lækreste hummus HER. Oliventapenade. Sidste weekend stod en af vores frokoster på disse 4 lækre hjemmelavet dips og de to lune nybagte Pesto-brød. 1 stort bundt basilikum (eller 2 små). Blend basilikum, pinjekerner, parmasan og 1 dL olie til en mos. De sidste 50 g oliven skæres i små stykker og tilsættes i tapenaden for at få lidt bid i. Hvidvinsdampede Muslinger 1 stort bundt basilikum (eller 2 små)
En passende klat tapenade lægges på en skive parmaskinke og rulles med en frisk grøn asparges. Arrangementet opstod, da et par veninder og jeg selv alle var flyttet (for os selv) og dermed en kærkommen anledning, til at drikke bobler hos hinanden og spise lidt hapsere på sidelinien
Jeg fik tilmed lidt på et stykke brød her til morgen. ½ potte frisk basilikum. Mmh, tomattapenade. Lav endelig en stor portion - det kan holde sig længe på grund af olivenolien
Blondfood - Velvære, balance og indre & ydre sunhed
Ja, medmindre man ikke kan lide oliven… Perfekt til at smøre på sandwichbrød med røget kød og ost f. tørret basilikum (du kan selvfølgelig også bruge frisk, og blende det sammen med resten)
-), fik jeg pigerne fra studiet på besøg. Grissini med havsalt, sesamfrø & basilikum. I aftenens anledning havde jeg lavet hjemmelavede krydrede grissinier samt tre forskellige tapenader
Blondfood - Velvære, balance og indre & ydre sunhed
Fordel oliventapenaden ud over baguetten, læg en skive tomat på og slut af med en skive ost. Lad bruchettaen køle lidt af, pynt med et blad basilikum og server
100 g sort oliventapenade. 12 blade basilikum. Protein. 35,3 g. Fedt. 24,7 g. Kulhydrat. 94,2 g. Kostfibre. 13,1 g 1 portion pizzadej, se grundopskrift