På boller med gulerødder og honning opskrifter

Glutenfrie boller

Glutenfrie boller

Med denne opskrift får du de bedste glutenfire boller jeg har smagt længe. gulerødder eller æble, derefter vand, honningog olie i en anden
Boller af koldhævet dej

Boller af koldhævet dej

grund af gulerødderne holder det fugtigheden ok, men ligesom andre hurtighævende brød skal det spises ret hurtigt efter det er bagt, hvis det ikke skal blive for tørt

Koldhævde boller med Chiafrø

Bollerne her plejer at være sikre vindere til fødselsdage, udflugt og diverse arrangementer, og jeg er ret sikker , at de ikke taber terræn med Chiafrø, der giver en lidt nøddeagtig smag og mætter helt utrolig dejligt den gode måde
Broccoliboller m. gulerødder

Broccoliboller m. gulerødder

kom revet ost ovenpå, kerne eller anden form for ”toppings”. Broccoli hældes over medkogende varmt vand eller i en skål medkogende vand
Søndagsmorgenboller med gulerødder

Søndagsmorgenboller med gulerødder

Jeg bager aldrig rigtig efter en opskrift, da det egentlig bare handler om at være opmærksom nogle få ting
Sunde(re) gulerodsboller

Sunde(re) gulerodsboller

Bollerne ovenover er blevet bagt utallige gange i vores køkken, de er blevet testet og godkendt af familie og venner, så nu er de endelig klar til at lande bloggen
Luftige gulerodsboller

Luftige gulerodsboller

Gulerødder er rige fibre og vitaminer, og særligt vitaminerne K og C. Gulerodsbollerne her har været et hit her bloggen, og jeg synes derfor, at de fortjener at komme lidt ind i rampelyset igen
Så nemt som at klø sig i nakken

Så nemt som at klø sig i nakken

Der er sikkert mange af jer, der allerede har regnet den ud, men for jer der ikke har "set lyset", så tænder jeg det lige, så lørdag morgen kan starte med lune friskbagte boller   bordet
Gulerodsbrud

Gulerodsbrud

En stor tak til dig, der lagde opskriften bollerne  nettet for mange år siden - læser du det her, så giv dig til kende og få æren officielt - og ligeså en stor tak til min tidligere kollega, der bragte begrebet gulerodsbrud fra byen og ud landet
Glutenfri skyrboller med gulerod

Glutenfri skyrboller med gulerod

Form bollernemed hænderne og tryk eventuelt græskarkerner eller solsikkekerne . De mætter meget, kan fryses ned, skal ikke hæve, er perfekte til madpakken, kan spises uden pålægog holder sig friske og svampede længe, hvis de opbevares køl
Gulerodsboller a la Emmerys

Gulerodsboller a la Emmerys

Læg forsigtigt bollerne en stykke bagepapir, og læg det med det samme over den glohede pizzasten i ovnen
svampede gulerodsboller

svampede gulerodsboller

Når dejen har hævet, sættes der små klumper af dejen to bageplader med bagepapir. De skal blive gyldenbrune, tjek om de er færdigbagte ved at vende en bolle rundt og “banke ”, er lyden hul er de færdige
Sunde gulerodsbrud

Sunde gulerodsbrud

Nu er det snart længe siden, jeg har bagt noget lækkert og hyggeligt, og derfor besluttede jeg mig for at lave nogle skønne boller, som kunne indtages til en god kop kaffe her senere eftermiddagen
Glutenfri gulerodsboller

Glutenfri gulerodsboller

Efter bagning afkøles bollerne en rist inden de pakkes i poser. At bruge godt med fiberhusk og chiafrø samt at ælte dejen godt betyder rigtigt meget