På grund af gulerødderne holder det fugtigheden ok, men ligesom andre hurtighævende brød skal det spises ret hurtigt efter det er bagt, hvis det ikke skal blive for tørt
Bollerne her plejer at være sikre vindere til fødselsdage, udflugt og diverse arrangementer, og jeg er ret sikker på, at de ikke taber terræn med Chiafrø, der giver en lidt nøddeagtig smag og mætter helt utrolig dejligt på den gode måde
Opskrifter | Pilates, kraniosakralterapi og kostvejledning
Bollerne ovenover er blevet bagt utallige gange i vores køkken, de er blevet testet og godkendt af familie og venner, så nu er de endelig klar til at lande påbloggen
Gulerødder er rige på fibre og vitaminer, og særligt vitaminerne K og C. Gulerodsbollerne her har været et hit her påbloggen, og jeg synes derfor, at de fortjener at komme lidt ind i rampelyset igen
Der er sikkert mange af jer, der allerede har regnet den ud, men for jer der ikke har "set lyset", så tænder jeg det lige, så lørdag morgen kan starte med lune friskbagte bollerpå bordet
En stor tak til dig, der lagde opskriften påbollernepå nettet for mange år siden - læser du det her, så giv dig til kende og få æren officielt - og ligeså en stor tak til min tidligere kollega, der bragte begrebet gulerodsbrud fra byen og ud på landet
Form bollernemed hænderne og tryk eventuelt græskarkerner eller solsikkekerne på. De mætter meget, kan fryses ned, skal ikke hæve, er perfekte til madpakken, kan spises uden pålægog holder sig friske og svampede længe, hvis de opbevares på køl
Når dejen har hævet, sættes der små klumper af dejen på to bageplader med bagepapir. De skal blive gyldenbrune, tjek om de er færdigbagte ved at vende en bolle rundt og “banke på”, er lyden hul er de færdige
Nu er det snart længe siden, jeg har bagt noget lækkert og hyggeligt, og derfor besluttede jeg mig for at lave nogle skønne boller, som kunne indtages til en god kop kaffe her senere på eftermiddagen