Denne landlige ret fra Italien består af en pizzabund med “tærtefyld” på toppen. Hvis du vil printe opskriften ud så tryk på Print & PDF, så kan du klikke billederne væk
Form to lange flade brød og belæg det ene med små, smagfulde blommetomater (eller andre aromatiske tomater) og det andet med små hvidløgssplinter og laurbærblade
En opskrift på et gyldent og aromatisk hvedebrød efter italiensk inspiration. Tag gryden ud af ovnen og hæld brødet ud af gryden og placer brødetpå en bageplade og hæl lidt vand over
Jeg har fulgt Meyers anvisninger og har æltet denne dej på maskine, og det gør en kæmpe forskel. at du bruger en god kvalitet mel med højt glutenindhold, som gør, at brødet hæver bedre uden så meget gær
hvedemel - ellers risikerer du, at brødet ikke hæver ordenligt og bliver for klægt og massivt. Fantastisk nem brødopskrift, der ikke kræver æltning og kan varieres i det uendelige
Jeg sætter altid en bradepande med vand i bunden af ovnen, så brødene bages ved damp. Dejen stilles dækket med husholdningsfilm i køleskabet natten over
Ælt dejen igennem igen, og form ti brødpå størrelse med en underkop. Der er intet som en opskrift, alle kan gå til – med ingredienser, alle har på lager