Derfor får du nu opskriften på en omgang boller, der er super nemme at lave, da du dels slipper for at have fingrene i dejen, og dels skal de ikke stå og hæve over flere omgange
og placeres på en bageplade beklædt med bagepapir. Når brødene er færdigbagte stilles de til afkøling på en bagerist, hvorefter de brækkes over i de dybe snit, som blev lavet inden bagningen
Der skulle naturligvis også "fejres" herhjemme, så tirsdag aften baksede jeg en dej sammen, smed den på køl natten over, og dagen efter var der boller klar til en tur i ovnen
Jeg laver altid mit brødpå øjemål og gefühl og putter aldrig det samme i to gange, men jeg vil forsøge at give et bud på, hvordan de kunne være blevet til
Det kan også fint anvendes som madpakke/sandwich brød, da det har en god krumme, og samtidig en masse smag og power, som vil smage lækkert medpålægog grønt imellem
Denne her opskrift er bagt på urkorn, som jeg nu har prøvet at bage et par brødmed. Jeg har brugt det der hedder Urkorn spelt fuldkornsmel, og man skal sørge for at blande det med almindelig hvedemel, så man får en god mulighed for at brødet hæver godt op
Fordejen er nok lidt flydende, men har alligevel en struktur ogkernerne kan godt være en stor klump, så måske skal du lige hjælpe røremaskinen lidt på vej med at fordele kernerne lidt
af grøntsagsfyldet på den ene halvdel og fold den anden halvdel af dejen over. Brødene er rigtig gode til supper, til mellemmåltider, med i madpakken og som en del af en middag
Dejen hældes ud på meldrysset bord og deles i to. De kogteog afkølede speltkerner røres i, samt. Med inspiration fra to forskellige opskrifter, sjussede jeg mig frem til dette brød
Det skyldes nok at jeg altid er opvokset medrugbrødet i min madpakke, og det gør det også en del lettere, at jeg nu kan smøre mig en sandwich lavet påspeltmelog tage den med i madpakken