Så en pludselig indskydelse, og et mindre anfald af overskud, fik mig til at få gang i bageriet og nu står der to velduftende og varme brødpå køkkenbordet
Struktur på det færdige bagte brød. Hæld dejen ud på bordet – dejen er let våd – det skal den være. Håndflader grundigt, ved at du jævnlig fodre dine håndflader medmelet fra bordet
Brødene kan fryses ned og er nemme at tage med i madpakken, enten med eller udenpålæg. Havregryn er i sig selv glutenfri, men håndteres tit på fabrikker, der også har med hvede at gøre, så de kan indeholde spor af gluten (ligesom ”kan indeholde spor af nødder”)
Vend forsigtigt brødet ud på en bageplade med bagepapir og bag brødet ca. Dak skålen med plastik folie og stil den til hævning i køleskabet natten over eller ca
Det er det mest simple brød jeg nogensinde har lavet, og så smager det formidabelt. Paleo-brødet her er et sollidt brød kun bestående af nødder, kerner, æg & fiberhusk
med min hjemmelavet mandella - sund nutella lavet på mandelsmør. På det sidste har den nærmest skudt store basser frem, hvilket har resulteret i, at jeg ikke har kunnet følge med
Hæld forsigtigt dejen ud på bordpladet og drys med lidt mere mel. Når du tager dejen ud, så pas påmed at sætte skålen for hårdt på bordet - du kan risikere at slå luften ud af den
Opskriften på de syltede rødløg og brombær finder du her, mens verdens bedste brød er at finde her. Skyl blommerne rigtig grundigt og kassér dem, som er det mindste stødt eller beskadiget på andre måder