Jeg har længe været lidt en modstander af disse proteinbarer og proteinpulver-dillen, men har samtidig erkendt, i forbindelse med mit forrige arbejde, at det er utrolig svært at finde noget ordentlig "hurtigt", når man er "på farten"
Blend alle ingredienserne til en homogen masse (pånær Whey Crisp og chokolade),. Deres produkter er gode, når man er på farten og mangler energi, samt hvis man af andre grunde, er i energiunderskud - dog er jeg stadig mest til, at man får naturlige produkter, så jeg lavede min egen version - Her lavet med Bodylab's Whey crisp (proteinrige), naturlig hjemmalevt karamel på bl
Er du vild med chokolade så skal du altså prøve denne opskrift, den er hvert fald et hit her hjemme blandt voksne og børn og især ungerne elsker når vi skal lave dem for der er jo smagsprøver påchokoladen under bage processen
Jeg vil gerne understrege, igen, at disse proteinbarer bestemt ikke er noget jeg ser, at du skal indtage i forbindelse med træning (men er stadig et bedre alternativ end dem du kan købe på markedet)
Hver dag ligger der et lille stykke chokolade i min julekalender, og hvilken smag der gemmer sig hver dag er et mysterium - som jeg deler på min instagram hver dag op til jul
- Bland alle frø, nødder, kerner, havregryn og Whey Crisps sammen på en bageplade med bagepapir. - Når müslien er afkølet – vendes chokoladen i, og müslien hældes på lufttætte glas 1 dl groft hakkede mandler. 1½ dl Whey Crisps FRI FRAGT NETOP NU. 50 g groft hakket mørk chokolade 70%