Sæt kagen på køl igen og tilbered nu citronmoussen. (Og yes, jeg kiggede med ovre på min veninde Majas instagram lige da jeg stod og skulle dekorere – derfor kan I se, at pynten er inspireret af hendes stilsikre hånd
Placer bunden på serveringsfadet og kom ringen fra springformen om, med kageplast indeni. Kog vaniljesukker, den tomme vaniljestang, sukker, bær og saften fra citronen op i en lille gryde
Lig en lagkagebundpå et kagefad og smør det sidste af bæropkoget jævnt ud. Ideen kom ret spontant, da min mor absolut mente, at jeg burde bage en kage hun kunne tage med på arbejde (hun har åbenbart gået og pralet lidt - af en eller anden grund)
For en endnu mere intens smag (som er clouet - spar aldrig på smagen i en lagkage) har jeg blandet et bæger frysetørret passionsfrugtpulver i fromagen også
Resten af grøntsagerne samt et par skiver citronovenpå, som pynt. Smørrebrødets svar på "kage i lag". Egentlig et temmelig godt alternativ til en rigtig lagkage
Det holder på fugtigheden og gør kagen mega lækker. saft af ½ citron. Vær opmærksom på at bagetiden kan variere fra ovn til ovn - hold øje med kagen, den skal være gyldenbrun og karamelliseret i overfladen
Riv skallen fint på den ene citron og pres saften ud af begge. Det særligt smarte ved denne lagkage med nøddebunde og lækkert fyld er, at du kan lave den i ét hug – altså uden at den nødvendigvis skal stå på køl natten over
Smelt smørret i en gryde og pisk mel i med en el-mikser, mens gryden stadig står på varmen. Jeg lavede dem til en fødselsdag, hvor både boller og lagkage var lidt i den tunge ende, så jeg manglede noget lidt mere frisk og let