blev vist første gang den Annemette Voss. Kom låg pågryden og sæt den i ovnen. Start med at koge vand og ris op i en tykbundet grydepå en kogeplade ved høj varme
Det største problem med risengrød er at den brænder på. Er det brændt på i bunden. Skal du absolut lave det i en gryde så er der flere måder at gøre det på
Skær stængerne i stykker på størrelse med hasselnødder, og tril dem runde. Husk også at lave klatkager af resten af risengrøden og æbleskiver eller mandazi, hvis du mere er til det afrikanske
Jeg har en opskrift på risalamande – og den er mega god. Hermed, ny forbedret opskrift på risalamande. Indlægget Risalamande – forbedret opskrift blev vist første gang den Annemette Voss
Snit svampene som på billedet. Skyl risene, og hæld dem i gryden. Tricket med risotto er det samme som med risengrød - man skal være over det hele tiden - røre, røre, røre
Grøden er som sagt lavet på ris, der bliver kogt i fond og derefter vendt med soyastegt kylling og en hurtig paste lavet på sesamolie, hvidløg, ingefær og chili
En helt traditionel skål risengrød med kanel, sukker og en smørklat er slet ikke dårligt, men hvis du har mod på at udfordre den klassiske opskrift, så ville jeg helt sikkert læse med her
De fik en god halv time på grillen, men så var de også smør møre og lækre. Smelt smørret i gryden. Den sprøde og sarte kål, der bare skal have et kort øjebik i kogende, letsaltet vand, før det er klart til at komme i en skøn- og lidt syndig opbagt sovs
Hvorfor man gennemgår denne måned år efter år med lys i øjnene og nisser på loftet er mig en gåde. Her i huset har vi altid travlt i første halvdel af december og det tætteste på jul er småkagerne, adventsstagen og kalenderlyset