Jeg har aldrig været den helt store fiskespiser, hvilket opskriftindekset her påsiden nok vidner om, men lige siden jeg var helt lille, har jeg elsket marinerede sild med min mors karrysalat
) Jeg havde gemt chokoladeæg (lagt i en frysepose for hygiejnens skyld - det viste sig at være en ret god ide, for dagen for vores påskefrokost var lidt våd), og i nogle af poserne lå et lille nummer
Den opskrift brugte vi da jeg, i sin tid, var på Suhrs. på hver side. Vi blev dog enige om, at opskriften fortsat var god, men at der godt kunne bruges lidt mere sødme, syre og måske lidt rå sprødt hvidkål
Eventuelle rester holder sig fint en uges tid på glas i køleskabet. Helstegt dyrekølle, en blandet salat med portvinssyltede tranebær og glaserede valnødder – samt den klassiske Cumberland sovs, der er så god til koldt kød – især til vildt og okse
Jeg plejer at infomere om mulighederne for bestilling af vegansk mad i julen nederst i min ultimative guide til en vegansk jul, men i år har jeg valgt at skrive om dem i et separat indlæg, fordi der simpelthen er så mange fantastiske muligheder i år, og det gør det nemmere at få øje på dem og finde dem frem igen
Nu er de to store drenge heldigvis så gamle, at de kan være lidt længere oppe, så påden måde får det meste af familien alligevel nogle gode timer sammen hver dag
Sild er i sig selv sund, menkarrysalat er ofte proppet med mættede fedt og rig på kalorier. ”Tag på” er en oprørt salat med cremefraiche/skyr og finthakket rødløg
Enanden mulighed er at byen Mahon påMinorca er ophav til navnet. Mayonnaise, som vi kenderden, stammer fra Provence i Frankrig og er en videreudvikling af den spanske dressing aïoli, som betyder hvidløg og olie
Enanden mulighed er at byen Mahon påMinorca er ophav til navnet. goddijonsennep. Mayonnaisen kan anvendes som den er, eller kan fungere som bund i andre saucer/dressinger som, Sauce Remoulade, Sauce tatar, Karrysalat og Aïoli