Klik for at dele på Twitter (Opens in new window)Del på Facebook (Opens in new window)Click to email (Opens in new window)Klik for at udskrive (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)Synes godt om dette
Klik for at dele på Twitter (Opens in new window)Del på Facebook (Opens in new window)Click to email (Opens in new window)Klik for at udskrive (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)Synes godt om dette
Det smagte dejligt og det er engod måde, at få brugt resterne af en steg på. Det er rart med en dag om ugen, hvor der bliver ryddet ud i de fødevarer som er yderst påplanken
Nu skal vi slænge os påsofaen med lidt snoller og engod film. Her til aften står denpå rigtig vinter-ruske-mad, og jeg lod mig inspirere af en simpel klassiker
Kom olie i gryden, salt og peber på kødet, kødet i gryden og brun det rigtig godt. En skudsikker klassiker er gammeldags grydesteg, så her får i mit bud på braiseret oksesteg med det hele
Trækketiden betyder, at saften bliver inde i kødet i stedet for at løbe ud på skærebrættet. Et kurfyrsteligt måltid for os mennesker – med et par lørdagsgodbidder til dyrene, der nok forstår at holde sig til, når hele huset dufter af oksesteg