Dette er en attitude der ligger langt fra hvad man normalt oplever på stedet hvor nærvær er et af de helt store varemærker og skaber den der dagligstue stemning jeg godt kan lide og der skal desværre ikke ret mange af disse oplevelser til for at skræmme kunder væk og hvis man ikke kendte stedet bedre ville man hurtigt få en oplevelse af en arrogant restaurant og ikke vende tilbage
Fladfiskeruller med blåbær på bund af kartofler - uhm, det lyder godt, men det gik helt i fisk. Flot ser det da ud - og jeg er sikker på, at det kan smage rigtig godt
Gulerødder og porrer sauteres i smør på panden, krydres med salt og. Skær fisken ud i mindre stykker,. Pudr buttedejen med lidt mel på den ene side og for formen med den
Bag fisken i ovnen i cirka 20 minutter ved 200 grader. Svampebagt fisk. 4 filet af hvidfisk - her er fra brugt Victoria Bars, men der kan fx også bruge rødspætter
Dette er en av de beste fiskerettene jeg har klasket sammen på mange mange år, den slår til og med min elskede spicy torskepanne som så langt har vært min største fiskemiddag favoritt Ikke bare smaker den helt himmelsk og ser super fristende ut, den er bare så utrolig enkel å lage at det skal mye til før du kan feile på denne
Ha over litt olivenolje og legg på et lag til med poteter, ikke legg potetene rett oppå hverandre men prøv og legg dem over hulrommene og slik at de ikke dekker helt over potetene i første laget
Så er året på vej til at rinde ud og forberedelserne til nytårs middagen er ved at begynde. Fold enderne ind og rul filodejen stramt om fisken til det er en tyk cigar
Tilføj en smørklat på toppen af fisken. Nedenfor kan du se videoen fra årstiderne, dog vær opmærksom på at opskriften her på siden er en variant og vejledning og mængder ikke helt ens med Årstidernes version