En Estate Viognier, som er en frisk, frugtig og blød hvidvin til lavpris, vil være et oplagt valg til denne lækre ret, som også kunne gå godt med en tomatsalat på siden
Fingermad er en af mine yndlingsmåder at spise på. Disse vietnamesiske forårsruller fik vi med en hjemmelavet sesamdressing som også kaldes for gomadressing, og som smagte helt fantastisk
Når jeg får gæster, så er det ofte friske forårsruller, der kommer på bordet. Du kan selvfølgelig også selv rulle dem på forhånd, men der er noget enormt hyggeligt ved at sætte sig ved et bord, der er fyldt med små skåle og tallerkener med lækkert grønt, kød, krydderurter, sprøde sager og dip, og så selv kunne fylde og spise sine egne ruller
Disse marinerede, grillede kyllinge satay-spyd med crunchy, cremet peanutsauce er en af mine absolutte asiatiske favoritter, og det skulle ikke undre mig, hvis jeg får det serveret flere gange på min tur – du kan i hvert fald holde øje eller følge medpå Instagram, hvis du har lyst
Når rispapiret i vandet er blevet blødt og medgøreligt tages det op og lægges på en tallerken. Stil tærteformen på en bageplade og kom tofuen i tærteformen - hæld den resterende marinade over
Igår spiste vi dem med soya-marineret kylling emd sesam og friske grøntsager. Forårsrullerne er jo bare så nemme at lave, og har du ikke prøvet det før - så kom igang
Man kan fylde sine forårsruller, med lige præcis man har lyst til, og det er faktisk en god måde, at få brugt sine rester af grøntsager i køleskabet på
Placerer dejen på et spækbræt med et hjørne af dejen mod dig selv. kylling og rejer, så giv kyllingen et minutter på panden alene inden du kommer rejer på)
Du placerer dejen på et spækbræt med et hjørne af dejen mod dig selv. Herefter puttes forårsrullerne i (et par stykker ad gangen) Det er svært at styre for mange forårsrullerpå en gang og det bliver hurtigt sorte