Skal du forkæle din familie eller venner med en omgang nybagte franskbrødpå denne skønne søndag. Ja så får du her den absolut nemmeste opskrift påfranskbrød og det heldige er, at de brød der kommer ud af ovnen smager himmelsk
Det er jo om at læggepå lager, mens tid er. Jeg laver dem som regel lidt på slump, men skal man sætte tal på, så også andre kan bage dem, bliver det noget i den her retning – et par gram fra eller til af sukker, mel og smør betyder ikke noget
Skær dejen ud i skrå strimler – helst med en klejnespore – og derefter på skrå den anden vej, så stykkerne bliver som ruderne på et spillekort – parallelogrammer
Det smager rigtig godt på trods af, at det ikke er den ægte vare). De her boller er lavet på gefühl, da jeg ville prøve at lave nogle madpakkeboller, som der var noget mæthed i samtidig med, at de ikke blev for tunge og tørre
Så hvis du vil bage dem her så skal du være opmærksom på at der kan blive til rigtig mange snurrer, med mindre du også bager et lille franskbrød og måske nogle alm
De fleste børn og voksne elsker jo lun nybagt leverpostej på enten rugbrød eller franskbrød. Jeg har langt om længe fået en dreng som endelig vil spise rugbrød og allerhelst med leverpostej på
Anret med rugbrød, rucola, laksen placeret tilfældigt ovenpå salaten, røræg. på hver side. Kan også bruges til en brunch, men så medfranskbrød eller lign
Forrige weekend havde vi gæster til det lækreste frokostbord, hvor steak-sandwich med langtidstilberedt flankesteak (og lidt oksemørbrad) sammen med en omgang lækre salater var på menuen