De her boller er lavet på gefühl, da jeg ville prøve at lave nogle madpakkeboller, som der var noget mæthed i samtidig med, at de ikke blev for tunge og tørre
Franskbrød bliver det selvfølgelig aldrig, men det er godt nok tæt på. Start med at riste solsikke- og græskarkernerne let, de må ikke blive brændte, og de skal køles godt ned igen inden de blandes med resten
, Kanelbrød - er bare lækkert, Langtidshævede havreboller - indeholder kun havregryn som det grove, opskriften påFranskbrød er en rigtig god grundopskrift som jeg selv synes rigtig godt om til pølsebrød, flutes og franskbrødet selvfølgelig
Knækbrød er en rigtig lækker og nem ting at have med i fx madpakken, da det mætter rimelig godt og hverken kræver smør eller pålæg, da det en en snack i sig selv
Til opskriften har jeg brugt min egen franskbrød surdej, som du nemt kan lave selv (opskrift fx hos Meyers eller på andre sites) eller også købe den færdiglavet hos diverse bagere)
Færdige bagte franskbrødFærdige bagte flutePå brødblandingen står præcis hvordan du gør. Tilmed er det lavt på kulhydrat og højt på protein og sunde fedtstoffer (se bunden af indlægget for makrofordeling)