På ganache til fyldte chokolader opskrifter

2 Gem
Sukkerfri fyldt chokolade med marcipan og chokoladeganache

Sukkerfri fyldt chokolade med marcipan og chokoladeganache

min facebook side, delte jeg i weekenden et link, til alle de opskrifter jeg har, som med god samvittighed kan nydes her i påsken
16 Gem
Macarons med chokolade ganache

Macarons med chokolade ganache

Nå ja, jeg skal altså bare lige have købt en rund tyl til næste forsøg så deres ydre lige får et hak op skalaen
15 Gem
Macarons med hvid chokolade og lakrids ganache

Macarons med hvid chokolade og lakrids ganache

Hæld blandingen i en sprøjtepose og sprøjt fine cirkler enten  bagemåtte eller bagepapir. Det blev til lækre macarons med ganache af hvid chokolade og lakrids
5 Gem
Opskrift på chokolade ganache

Opskrift på chokolade ganache

Til opsmøring af kager, topping cupcakes, eller chokolade trøfler, vælger man en ganache med meget chokolade i forhold til fløde, men er det til fyld i en kage, vælger man en opskrift med mere fløde og mindre chokolade
23 Gem
Chokolade Macarons

Chokolade Macarons

Ganachen skal stå køl i nogle timer før brug, kan laves dagen før. Sprøjt massen ud en bageplade med bagepapir i ca
11 Gem
Chokolade macarons fra Amo

Chokolade macarons fra Amo

Det er selvfølgelig underordnet for smagen, men lige når det gælder macarons, så skal de altså gerne være tæt perfekte
1 Gem
Hvid chokolade mousse og hindbær mousse

Hvid chokolade mousse og hindbær mousse

Sæt moussen køl. Hjemmelavet hvid chokolade mousse/ganache. varm fløden og chokoladen op, under omrøring , til chokoladen smelter
1 Gem
Chokoladetærte med ganache, hindbær og en lille overraskelse!

Chokoladetærte med ganache, hindbær og en lille overraskelse!

Sæt de færdige tærter køl indtil servering og pynt evt. Lad ganachen køle lidt af, og fordel den oven hindbærpuréen
420 Gem
Fødselsdag med kage i lange baner

Fødselsdag med kage i lange baner

Det blev en super lækkert og koncentreret sag, helt som en lækker chokolade trøffel lavet ganache
108 Gem
Fødselsdagsforberedelser og macarons

Fødselsdagsforberedelser og macarons

Ganachen stilles køl i køleskabet. hver macaron bund sprøjtes først en lille klat af hindbær-ganachen, som bagefter omsluttes af lakridscremen
64 Gem
Vinder af husmorkage - opskriften {gæst indlæg}

Vinder af husmorkage - opskriften {gæst indlæg}

Det hele piskes mellem niveau, til det er koldt og den er blevet lidt tykkere. Hun har ikke en blog, men har haft et par gæste indlæg herinde min blog, og jeg få simpelthen æren af at dele hendes opskrift ud
43 Gem
Snickers kage og biksemad

Snickers kage og biksemad

Søndagens projekt har været en kage som kæresten skal have med arbejde imorgen. Hakket chokolade, smør og fløde smeltes ved lav varme i en gryde, hvorefter denne ganache fordeles ud over kageoverfladen i et jævnt og forholdsvis glat lag
33 Gem
Kakaomacarons med lakridstrøffel

Kakaomacarons med lakridstrøffel

 Hæld ganachen i en lille skål og sæt den køl.  Tilgengæld kommer her opskriften lakridstrøffel. Desuden er jeg af den overbevisning at macarons ikke er så svære at bage, som der påstås rundt omkring
33 Gem
Macarons med blåbærstøv

Macarons med blåbærstøv

Jeg er ved at have styr grundprincipperne ved macarons. Ud af det fik jeg disse flotte lilla macarons med hvid chokolade-blåbær ganache
24 Gem
Kaffe og kage - frem og tilbage

Kaffe og kage - frem og tilbage

Opskriften til denne kage, er fundet den norske kageblog Passionforbaking, hvor blogindehaveren Manuela bager de fineste kager
9 Gem
Citron Macarons

Citron Macarons

Stil dne herefter køl i min. Opskrift lækre syrlige, men søde macarons som er dejlige friske i denne begyndende sommertid
5 Gem
Påskeæg med karamel og lakrids

Påskeæg med karamel og lakrids

For et par uger siden modtog jeg en dejlig påskegave fra Odensen marcipan, og da blev disse påskeæg opfundet som lidt af et stop-mad-spild projekt, da jeg stod med en rest dulche de leche og lakrids ganache
5 Gem
En kage til geologerne

En kage til geologerne

Det er derfor vigtigt, at man starter lav hastighed, når man starter med at piske ganachen op og bruger risene til at løsne chokoladen stille og roligt