På den anden side, så får man jo heller ikke prøvet så meget nyt. Jeg tilbereder altid min fisk på samme måde – så kommer man jo heller ikke galt af sted
små tomater delt i to, tørkede og hakkede tomater, aspargesbønner, frosne eller ferske, Ikke de på boks de smaker helt forferdelig, brekkbønner, frosne eller ferske, mais, rødløk, vårløk, purre, baconterninger, ja det var noe av det jeg kom på, her er det bare å prøve seg fram til du finner din favoritt
Læg laksesidenpå et stykke film. Drys sukker, salt, peber og alle de andre ingredienser ud over hele siden, vend den og gør det samme på den anden side
Quesadilla’en lunes på begge sider – den er nem at vende med en paletkniv. Placér laksenovenpå. Tortillapandekagerne har jeg ikke ændret på, selvom jeg har en ny version i tankerne til disse også, men idag var det fyldet der stod for skud
Kom lidt olie på en pande og varm det op og steg laksen først påskinsiden i ca. Jeg lader skinnet side da jeg synes det er med til at give mere smag til fisken og holder på saften
Jeg har to gode opskrifter i ærmet som kommer på bloggen her i vinter, inden foråret træder ind. -) Det er rigtig længe siden jeg har lavet det herhjemme
Jeg har to gode opskrifter i ærmet som kommer på bloggen her i vinter, inden foråret træder ind. -) Det er rigtig længe siden jeg har lavet det herhjemme