-samtale med lederen i huset og det bliver egentlig rart at evaluere min start i huset, også fra hendes side af, og måske blive mere afklaret omkring hvad jeg gerne vil fremtidigt – blive eller rejse J Jeg skal bagefter på besøg i en naboinstitution hvor jeg skal have en enkelt arbejdsdag som “nødpasning” med en medhjælper – lidt spændende at opleve at blive tildelt alt det ansvar når jeg nu ikke havde det som studerende
Nedenfor kan du se videoen fra årstiderne, dog vær opmærksom på at opskriften her påsiden er en variant og vejledning og mængder ikke helt ens med Årstidernes version
Torsken serveres ovenpå puréen med rødder og kinesiske kartofler ved siden af. Torsken skæres i portionsstykker og steges på panden med halvt smør og olie
Stegt i brunet smør et par min på hvert side. Skær bacon i skiver i ca 1/2 cm strimler , kom dem i en rygende wok og steg dem under omrøring til de er helt sprøde og gyldne , kom dem i en sigte og sigt alt fedtet fra. 80 g torsk 70 g kartoffel 130 g gulerod 80 g dressing 400 kcal
Fersk juletorsk har sin opprinnelse i områder på Sørlandet og Sør-Vestlandet. La fisken være med på oppkoket til det er like før vannet når kokepunktet igjen
Rist bacontern i smør på en pande Rør dressing sammen. Rist brødet og anret fisk derpå. 500 gr torskefilet. Skær torskefilten i 4 pæne stykker, og steg på en grillpande i 2 -3 min på hver side
Kom torsken i bunden af posen, så de ligger fint ved siden af hinanden på bordet. Hvis du har en torsk, som er tyndere end de andre, vil de ikke blive færdige på samme tid
skæres ud i stykker på ca. Torsk. torsk og Bloody mary og Et lækkert par. Torsken. hældes over torsken. Torsk. 300 gram fersk torsk. 3) Anrettes side om sidepå en