På helstegt opskrifter

172 Gem
Helstegt dyrekølle

Helstegt dyrekølle

Start derfor med at gnide køllen med salt og peber og med at lægge tynde smørskiver oversiden af kødet
76 Gem
Helstegt svinemørbrad med panzanella

Helstegt svinemørbrad med panzanella

Helstegt svinemørbrad med panzanella. Antal personer. 4 personer. Forberedelsestid. 20 minutter. Tilberedningstid
52 Gem
Rosa Helstegt Oksehøjreb

Rosa Helstegt Oksehøjreb

1 hel oksehøjreb, ca. 4 kg. (ca. 1/3 af vægten er knogler. )saltpeber, friskkværnettimianFriske rosmarin kviste
32 Gem
Helstegt kylling i Römertopf

Helstegt kylling i Römertopf

Rødebede-grønkålssalat med avocado og ristede mand. Grønkålspesto. Grønkålssalt med rødkål og bagt butternutsquash
27 Gem
Helstegt Kylling med Kartofler og Gulerødder

Helstegt Kylling med Kartofler og Gulerødder

Skær kyllingen over midten put den ind i kyllingen. Jeg ved ikke noget bedre end en helstegt kylling
25 Gem
Helstegt Kylling med Krydderurter, Citron og Hvidløg

Helstegt Kylling med Krydderurter, Citron og Hvidløg

Brystkødet sådan en fersk, hel kylling smager helt fænomenalt, og det kan slet ikke sammenlignes med kyllingebrystfileterne i supermarkedet
13 Gem
Helstegt hvidløgskylling med sprød salat

Helstegt hvidløgskylling med sprød salat

I. d. a. g. h. a. r. j. e. g. a. f. p. r. ø. v. e. t. n. o. g. e. t. ,. j. e. g. h. a. r. g. å. e. t. o. g. p. ø. n. s. e. t. p. å. n. o. g. e. t. t. i. d. m. a. n. g. e. p. u. t. t. e. r. f. r. i. s. k. e. k. r. y. d. d. e. r. u. r. t. e. r. e. l. l. e. r. a. n. d. e. t. i. n. d. u. n. d. e. r. s
12 Gem
Helstegt kylling

Helstegt kylling

F. o. r. n. o. g. e. t. t. i. d. s. i. d. e. n. h. e. n. t. e. d. e. v. i. e. n. p. o. r. t. i. o. n. k. y. l. l. i. n. g. e. r. p. å. H. o. p. b. a. l. l. e. m. ø. l. l. e. D. e. t. e. r. l. æ. k. r. e. m. a. j. s. k. y. l. l. i. n. g. e. r. s. o. m. h. a. r. l. a. n. g. t. b. e. d. r. e. b. e. t
9 Gem
Helstegt kylling med rodurter

Helstegt kylling med rodurter

Anret et fad og drys med klippet purløg og strimlet soltørrede tomater over. Tænd ovnen 200 grader
6 Gem
Helstegt svinemørbrad i basilikumstøv på knuste kartofler med rygeost, brøndkarse og brændte porrer

Helstegt svinemørbrad i basilikumstøv på knuste kartofler med rygeost, brøndkarse og brændte porrer

en tør pande med fidusen ved fuld fart varmen. Lad den blive godt sort den ene side, så vender du den, lader den blive sort den anden og så fremdeles til du står med en helt sort porre, som er sprød udenpå men helt lækker og blød indeni
5 Gem
Helstegt kylling med æbler og bacon

Helstegt kylling med æbler og bacon

Læg bacon eller spæk ovenpå kyllingen og sæt den i en 240 grader varm ovn, skru ned 190 grader når fedtet er smeltet fra bacon/spæk
4 Gem
Helstegt kylling med citron

Helstegt kylling med citron

Det her er en rigtig søndagsopskrift og er super nemt at tilberede. Maden passer stort set sig selv og tager ca
2 Gem
Helstegt kylling i ovn - den endegyldige opskrift ...

Helstegt kylling i ovn - den endegyldige opskrift ...

1  kylling, ferskoliesaltpeberkrydderurter, kan undværes. 1  kylling, fersk. olie. salt. peber. krydderurter, kan undværes
1 Gem
Helstegt kylling med perlebyg

Helstegt kylling med perlebyg

Tag en hel kylling ca. Kom kyllingen i en lille bradepande eller fad, gerne en rist med lidt vand i bunden og steg kyligen i 1 time og 20 min
14 Gem
Lam grillmad… helstegt lammebov

Lam grillmad… helstegt lammebov

Nu hvor vejret har rettet sig ( tide. er vi nogle, der synes), kan man igen få gang i grillen og gøre naboerne sultne i miles omkreds med duften af brasende lammebov grill
0 Gem
Rabarberkompot - perfekt til mormor mad: helstegt kylling

Rabarberkompot - perfekt til mormor mad: helstegt kylling

Rabarberkompot. 250 g rensede rabarber, skåret i 1-2 cm stykker. 75 g sukker. 1 tsk. vaniljepulver eller ½ stang vanilje
71 Gem
Kartoffelsoufflé

Kartoffelsoufflé

Vi fik dem som sagt til vores nytårsmenu, som bestod af helstegt oksemørbrad grillet Weber grillen
45 Gem
Rabarberkompot

Rabarberkompot

Du kan også undlade at tilsætte vanillen og den måde bruge kompotten som sovs, eller som tilbehør til helstegt kød