Smør hindbærmarmelade (til du skammer dig) ud over én af to længder og læg den anden oven på. Rul derefter dejen ud på bordet (husk lidt mel på bordet) til den er ca
Opskriften på selve snitterne er fundet inde hos Line, meeeen jeg ændrede en smule og tilsatte lidt vanilje, da jeg altid har lavet hindbærsnitter med vanilje, så det hører sig altså bare til i min verden
Hver retangel blev delt på langs og lagt på en bageplade med bagepapir. Nå i stedet blev til “julesnitter”, som i bund og grund dækker over “hindbærsnitter”
Jeg beklager at det har taget mig noget tid, at få skrevet dette indlæg – det er altså nemmere/hurtigere lige at smække en opskrift sammen, og fyre den op på bloggen
Den kan pakkes i en lille beholder og tages med på picnic i det dejlige sommervejr. For noget tid siden bagte jeg disse lækre sommer snitter med bærkompot
Valget er faldet påhindbærsnitter som var min yndlingskage som barn. Jeg er virkelig spændt på at prøve og glæder mig til at vende tilbage med resultatet
Lad kagerne blive på bagepladen. Jeg lavede dem med min jordbær/rabarber marmelade, men hindbær eller æblemarmelade må absolut også smage godt – det må prøves en anden dag
Jeg har købt denne model fra Kunst og Køkkentøj i Aarhus, og jeg bliver mere og mere glad for den, efterhånden som jeg finder ud af at lave flere, sjovere og større mængder salat på den
Den opskrift har jeg så afprøvet denne gang men har skiftet hindbær toping ud med rabarberkompot. Imens skyller og snitter du ½ bundt rabarber som så skal koges op (uden vand) med sukker