Kyllingen steges blot på en pande i lidt smør og olie. Burgerboller (opskrift her). stege på panden først, så er der (smagfuldt) fedtstof til kyllingen
Når jeg nu alligevel skal tænde op for grillen for så at stege bøfferne til mine burger, kan jeg sku da lige så godt bage burgerbollernepå grillen i samme væk
Det sidste minut kan man sagtens komme en skive cheddar eller gorgonzola på der så smelter. Dernæst skal den selvfølgelig have en ordentlig størrelse, fyldet skal omfatte syltede agurker, ketchup og rå løg og det hele skal gerne samles i en hjemmelavet bolle der er ristet godt af
(Jeg pønser dog på en ny bollevariant uden ost). Der er nu intet som en hjemmelavetburger. Jeg havde egentligt planer om at eksperimentere med en ny slags burgerbolle, men jeg endte med at tage den “gamle” opskrift i brug
Pulled pork burger – Pulled pork er vel nok den mest møre og saftige måde at få svinekød på. På samme måde kan man også lave pulled alt muligt andet kød