I dette indlæg finder du opskriften på den anden dåbskage “Haslundkagen”. Husk også at de hjemmelavet kagebunde skal være helt nedkølet, før de kan udskæres og bruges
Det var lidt et eksperiment, et af dem som gik godt, og derfor får i opskriften her på bloggen. De resterende æggehvider piskes næsten helt stive, hvorefter sukkeret tilsættes lidt ad gangen
På toppen lidt smørcreme og en masse lækkert hvid chokolade. Husk også at de hjemmelavet kagebunde skal være helt nedkølet, før de kan udskæres og bruges
Når cremen er kølet af vil den være mere “fast i det” – pisk dernæst cremen smidig igen med en elpisker og fordel den ovenpåkagebunden med frugtkødet i formen – gerne med en centimeters afstand til kanten
Læg et stykke bagepapir på en bageplade (ca. Pisk æggehviderne stive. Afkøl bunden på en bagerist. Vend forsigtigt melblandingen i hviderne med en dejskraber
Jeg er i øvrigt engang blevet fortalt at navnet stammer fra den hvide aftegning man får på overlæben når man bider af kagen – nu bruger vi så teskeer – men om det er rigtigt ved jeg ikke
Hæld fromagen oven påkagebunden. Skil blommer og hvider i to skåle. Kagebunden og gelen holder sammen på den så den ikke falder sammen når man skærer stykker ud
Se opskrift på havrecrunch i bunden af denne opskrift). Fordel dem i midten af kagebunden, så de ikke kommer helt ud til kanterne, men bliver en lille overraskelse inde i kagen
opskrift på en rigtig klistret banan- og chokolademousse sag, som jeg. Kikærtevand kan piskes og bruges nøjagtig som æggehvider/æg i alle former for kager, pandekager, cookies og marengs