På hvide kagebunde opskrifter

Fragilité med hvid chokolade og passionsfrugt creme

Fragilité med hvid chokolade og passionsfrugt creme

Det var lidt et eksperiment, et af dem som gik godt, og derfor får i opskriften her bloggen. De resterende æggehvider piskes næsten helt stive, hvorefter sukkeret tilsættes lidt ad gangen
Chokoladekage med chokolademousse

Chokoladekage med chokolademousse

Når kagebunden er helt afkølet, lægges den tilbage i springformen et stykke husholdningsfilm, som du også dækker siderne med
Fragilité med moccacreme

Fragilité med moccacreme

Læg et stykke bagepapir en bageplade (ca. Pisk æggehviderne stive. Afkøl bunden en bagerist. Vend forsigtigt melblandingen i hviderne med en dejskraber
Bedstefars skæg

Bedstefars skæg

Jeg er i øvrigt engang blevet fortalt at navnet stammer fra den hvide aftegning man får overlæben når man bider af kagen – nu bruger vi så teskeer – men om det er rigtigt ved jeg ikke
RABARBER - MARENGS

RABARBER - MARENGS

Når kagebunden er afkølet, skal kompotten oven denne. Skær vanillestangen op langs og få vanillekornene ud
Hindbær mousse

Hindbær mousse

æggehvider. æggehvider piskes hvide og vendes i massen. æggehvider. hældes i serveringsglassende eller kagebunden 150 g
Appelsinfromage / Appelsinmousse

Appelsinfromage / Appelsinmousse

Hæld fromagen oven kagebunden. Skil blommer og hvider i to skåle. Kagebunden og gelen holder sammen den så den ikke falder sammen når man skærer stykker ud
Mormor lagkage

Mormor lagkage

Lagkagebunden er Leila Lindholms fra bogen A piece of cake, og opskriften kagecremen er fra Nigella Lawson