Denne gang blev marinadentil lammet lavet på denne måde. Den ene kølle får vi skåret op til steaks til sommergrillen, den anden bliver i hel figur tilpåskemiddagen
Bland ketchup, farin og chilipulver til en marinade, og smør den på nakkefileten. overskydende marinade kan du smøre på i løbet af stegetiden eller bruge i sovsen
Hæld marinaden ved, læg låg på og lad det simre i omkring halvanden time. Tag kødet op, dup det tørt og brun det grundigt på alle sider i en stegegryde
Nedenfor kan du finde links til opskrifter på ovenstående, samt opskrifter på miniburgere, marinader og en enkelt ny opskrift i raclettesammenhæng her på bloggen, nemlig hvidløg-citronmarinerede rejer
Jeg synes faktisk, det er lidt mærkværdigt, at alt skal tilberedespå grillen. På Lundmosegård i Skovby, hvor man også kan købe lækre spegepølser og meget mere
Jeg ankom til øen Monte Isola i Iseosøen på en smuk oktoberdag, og fandt plads på Castello Oldofredis skønne terrasse med udsigt til fastlandets silhuet, søens krusningerne og stedets smukt indrettede omgivelser
Det kommer også an på hvor stærk man vil have det og hvor meget den skal smage af hvidløg. Kødet er i en frysepose og marinaden bliver hældt over og masseret godt rundt i kødet, inden det bliver lagt på køl og får lov til at trække i nogle timer
Hvordan en kølle bliver til det lækreste, møreste påskemåltid. Det eneste man skal passe på er at der er tale en en masse små muskler så hvis man hiver og slider for meget i den risikerer man den falder fra hinanden, men ellers er det nemt nok
Pulled pork kan serveres på mange måder. Bland kødet med marinaden – bland godt sammen. Marinade. I burger, pitabrød eller bare til en god omgang salat eller coleslaw