Nu står den ikke længere på tapas og paella, men påkartofler, salat, bønner og ærter. Jeg har glædet mig til at bruge noget mere tid på at lave mad til min familie, inden jeg skal begynde at læse på universitetet
Farsbrød er – udover at være velsmagende – en nem måde at øge kødpå, fordi du kan komme champignoner i, bacon i, hakkede nødder eller hakkede grøntsager
Den er utrolig kraftig i smagen, gør helt sit eget indtryk på smagspaletten og er fantastisk til kartofler, kartoffelmos eller ris og så med lidt asier til, så er den lige i skabet
Det gjorde det i hvert fald med vores and, sidst vi langtidsstegte den – den blev tør som et bræt på en gammel skude, der har ligget på land i hundrede år
mellem haven og køkken, op og ned af trapper med fade til det kød der er på. med at smøre barbequesovspåkødet, til det har fået let skorpe, altså når det
Til sidst blev vandet hældt op i en gryde til sovsog skummet af for fedt, mens stegen fik lidt grill, så sværene kunne blive sprøde – det lykkedes at få den ud lige i tide – det går hurtigt, så hold et øje på den