Jeg ændrede eller lidt i opskriften, da der efter min mening altid er alt for meget sukker og fedt i de amerikanske opskrifter, og så skal der altså kanelpåæblestykkerne i mine kager
Vær OBS på, at kagen er klistret (så derfor vil man måske aldrig føle den bliver færdig). Den smager ikke besynderligt meget af gulerod, men nærmere af æbleog svesker som den er sødet med
nemlig en gammeldagsæblekagemed makroner, en mørdejstærte (som endnu ikke har set dagens lys her påbloggen) og bønnebrownien, som er fyldig sag, men som piftes op af en gang syrlige hindbær
Blondfood - Velvære, balance og indre & ydre sunhed
Jeg spurgte hvad, der var i dem og her kommer mit bud på de gode kager. Kom alt på nær gulerod ogæble i en foodprocessor og blend til en ensartet masse
Det polske kagebord byder ogsåpå mange spændende sager. Især pølser er noget, som polakkerne går højt op i, og de bruges da også i alt fra gryderetter, serveret med sovs, til morgenmad, som pålægog snacks
RØR EN OSTE CREAM TIL ELLER SKYR/ CREME FRICHE OG TOP DEN MEDOG SÅ HAKKET MANDLEROG EVT. SÅ STÅR DU OG ER LÆKKER SULTEN MED ER PÅ KUR OG SKAL TABE DIG ELLER BARE PRØVER AT LEVE LIDT MERE SUNDERE