Kagen er fyldt med sommerlige, let syrlige rabarber, sød marcipanog knasende mandlerpå toppen. Fordel rabarberstykkerne ovenpå dejen og tryk dem lidt ned i dejen, man skal stadig kunne se dem (se billede nedenunder)
Sådan har jeg det ogsåmed tærten her, og da den havde stået på køl en dag eller to, varmede jeg den igen i ovnen (for at sikre mig at kanter og overflade igen var h e l t sprød) og satte kagegaflen hele vejen rundt
Blondfood - Velvære, balance og indre & ydre sunhed
Afkøl kagenpå en rist og pak den ind i alufolie. Læg dejen på køl, mens du laver mandelmassen. Mal mandlerne fint og bland dem med sukker og sammenpisket æggehvide
En pikant smag af vanilje og lidt sprøde mandler er med til at forsøde æblemosen, som jeg lægger sammen med knuste marcipanmakroner, i stedet for den klassiske æblekagerasp
Min far er helt vild medmarcipan, så jeg bestemte mig for at lave noget til ham i julegave. Hvis du vil have en lysere marcipan, skal mandlerne først smuttes