På mit arbejde, Café Gårdhaven, har vi altid masser af hjemmebagte kager. Det var i hvert fald en ganske glimrende undskyldning for at bruge nogle timer i køkkenet på at være lidt kreativ med forskellige smage
flormelisSaft og flormelis blandes godt sammen, og alt afhængig af størrelsen på din citron, kan du risikere at måtte tilføje mere flormelis eller vand, alt efter om din glasur er blevet for tynd eller for tyk
Interview om alder, hudpleje og livsstil på Liv Li. Opskrift på banankage. Jeg har i min opskrift, som faktisk stammer helt tilbage til min barndom, tilsat den traditionelle banankage blå birkesogcitronskal for at give lidt mere tekstur og syre til den søde og bløde banan
Bagefter kommes der glasur på som sædvanligt. Bagefter kommes der glasur på som sædvanligt. 200 gram sukker100 gram olie eller smeltet smør250 gram revet marcipan4 ægrevet skal og saften af 1 citron. 200 gram (4 dl) florsukker3 spsk citronsaft (ca. saften af 1 lille citron). 30 gram birkes blandes i dejen og bages med. 1 dl sukker smeltes i 1 dl citronsaftog hældes over kagen når den er bagt men stadig varm. revet skal og saften af 1 citron. 3 spsk citronsaft (ca. saften af 1 lille citron). 30 gram birkes blandes i dejen og bages med. 1 dl sukker smeltes i 1 dl citronsaftog hældes over kagen når den er bagt men stadig varm
(Altid bedst på dagen, men de kan sagtens holde sig svampede til dagen efter også). Afkøl på bagerist. Jeg synes de små knasende birkes er lækkert i bagværk og det virker fx rigtig godt sammen med banan ogcitron
Hvis I kan lide kager med citron, så vil I helt sikkert kunne lide disse lækre friske muffins. Citronsiruppen hældes over muffins´ne efter de er blevet bagt og stadig er varme