Min yndlings kartoffelsalat - husk masser af dild. ketchupEt stort bundt dild - finthakketMælkeproduktet smages til med salt, peber, sennep, eddike, ketchup, sukker, hvidløg og blandes med det hakkede løg
D. a. v. i. h. d. e. g. æ. s. t. r. l. f. ,. j. b. n. k. o. m. p. H. å. ø. J. u. y. (. -. B. ). c. S. 1. 0. 2. 8. %. K. C. M. O. E. R. V. L. N. F. U. I. 3. z. A. w. |. ". P
kartoffelsalaten sammen med frikadeller og/eller brød. godt med peber. Jeg kommer helt sikkert også til at lave kartoffelsalaten flere gange i løbet af sommeren, for den smager bare rigtig godt
Dressingen laves ved at blande olie, citron, salt og peber med finthakket purløg, persille og dild. 1 bundt dild. Lad gerne dressingen stå og trække ½-1 time i køleskab før den blandes sammen med kartofler, mango, agurk og rød peber. 1 bundt dild
Bland kartoflerne med løg, forårsløg, radiser, asparges, æbletern og halvdelen af purløg. Den første aften kogte vi dem bare og nød dem som tilbehør til maden, og dagen efter lavede jeg en lækker kartoffelsalat
på hver side. Disse kyllingefrikadeller er tilsat dild og basilikum. Kylling smager ikke af ret meget sammenlignet med svinekød, og det er man nødt til at opveje ved at tilføre smag