Den er nem at lave, når bare du har ingredienserne på lager, og hvis du ikke ligger inde med en randform, kan den med garanti også fint laves som små friske muffins, eller i en helt alm
Hvis muffinsene ikke skal spises med det samme, så vil jeg anbefale at vente med at komme lemon curden på, da den jo ikke stivner og gerne render ned ad siderne
F. o. r. d. i. e. t. g. n. b. l. æ. s. ,. m. ø. v. j. å. f. I. p. k. a. ). D. u. h. y. L. (. c. 1. 4. -. 6. 3. /. 2. 5. B. R. K. 8. 0. C. P. T. S. O. ". M. d g
Beat in the eggs and the lemon zest. 1 ½ cups plain flour1 ½ tsp baking powder½ tsp salt½ tsp ground cinnamon¾ cup caster sugar1/3 cup butter, softened2 large eggsThe finely grated zest of one lemon1 medium apple, cored, peeled and finely chopped (1 cup)For The Topping
På en kedelig regnvejrsdag bliver der altid bagt ekstra meget i det lille kolonihavehus, og hvad kan få humøret op igen end nybagte muffins med frosting og et kirsebær på toppen
Cozy Cooking | Fordi madlavning skal være hyggeligt